Tarieven training

De training kan gevolgd worden in groepjes van circa 5/6 jongeren of individueel.

  • De groepstraining bestaat uit 3 dagdeel-lessen van 2,5 uur en kost Nafl. 285,-. Totaal 7,5  uur. Dit is inclusief het materiaal en 6% OB.
  • Er zijn ook mogelijkheden de training individueel te volgen. Dit is dan maatwerk en meestal 2,5 uur. Ook bestaat de mogelijkheid een bepaald onderdeel in de vorm van een korte workshop van 1,5 uur te volgen.  Informeer naar de mogelijkheden.

Stel uw kind mist door omstandigheden een groepsles? Dan kunnen we voor Nafl. 65,- een extra afspraak maken (1 uur) om de les individueel in te halen. De landelijk vastgestelde prijs voor Nederland en België bedraagt per deelnemer €182,50 incl. BTW en is inclusief werkboek en/of werkbladen. Voor Curacao is i.s.m. Ontwikkelcentrum Tea Adema een lagere prijs bepaald.

Data in 2020

De trainingen vinden plaats op zaterdagmorgen én zaterdagmiddag. U kunt uw voorkeur voor de ochtend of de middag aangeven. Tijdstip: 9.00 – 11.30 uur óf 12.30 – 15.00 uur. 3 x 2,5 uur.

De eerstkomende training is op de zaterdagen 18 en 25 januari en 1 februari 2020. Er zijn nog een paar plaatsen vrij bij de middagtraining.

DE VOLGENDE GROEPSTRAINING IS GEPLAND VOOR SEPTEMBER 2020.

Een verkorte training voor brugklassers vindt plaats op dinsdagmiddag 21 en 28 januari. Hiervoor zijn nog 2 plaatsen vrij.  Deze training wordt gegeven in schoollokaal nr. 38 van het Radulphus College, Cas Coraweg 57 Willemstad.

Deze training start meerdere keren in het jaar! Houdt daarom voor de komende groepstrainingen deze website of Facebook in de gaten.

Ik leer leren weetje

Locatie

De training wordt op zaterdag gegeven in de trainingsruimte van Praktijk Psyworks, Matanciastraat 1, Willemstad (hoek Tamanacostraat en Matanciastraat 1).

Soms wordt een training gegeven in schoollokaal nr. 38 van het Radulphus College, Cas Coraweg 57 Willemstad.

Iets voor uw puber ?

Uw puber opgeven voor de training ‘Ik leer leren’ ? of behoefte aan meer informatie? Stuur dan een e-mail naar info@ikleerlerencuracao.com of vul onderstaand formulier in.

Wie weet tot gauw bij ‘Ik leer leren’!